Expo met technologische snufjes

Expo met technologische snufjes

Will Kerr is een Amerikaanse kunstenaar die in Brussel woont en werkt. Belgische landschappen fascineren hem. Hij legt ze vast in de vrije natuur, maar bedekt ze daarna met een mysterieuze laag verf in zijn atelier. Het maakt zijn doeken abstract, puur, minimalistisch én heel bijzonder. Want met een technologisch snufje kan je het échte landschap op je gsm tevoorschijn toveren.

Will Kerr ontpopt zich ook tot een conceptuele multimedia-artiest. Hij prikkelt alle zintuigen. Een artistiek experiment dat je in ons huis kan ontdekken, is een heuse tijdcapsule van een etentje onder raadsleden. Wat gebeurt er als mensen samen eten, praten en ideeën uitwisselen? Het resultaat is een schilderij dat opgevouwen bewaard wordt in een loden doos. Via je smartphone krijg je het volledige werk te zien en hoor je ook audiofragmenten van het diner. Dwaal rond in het landschap van Will Kerr en laat je vervoeren in 360 graden!

Je kan de expo nog tot en met 30 maart bekijken. Ze is elke werkdag open van 10 u tot 17 u in het huis van de Raad, Lombardstraat 67, 1000 Brussel.

www.willkerr.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.